+389 2 3281 020 info@memo.mk

МЕМО изврши пробно тестирање на пазарот на електрична енергија ден-однапред

МЕМО изврши пробно тестирање на пазарот на електрична енергија ден-однапред

MEMO ДООЕЛ во изминатите четири денови изврши пробно тестирање на пазарот на електрична енергија ден-однапред кој е предвидено официјално да почне со работа на 10 мај 2023 година За време на тестирањето извршивме симулација на четири различни сценарија: Нормален ден...

Pin It on Pinterest