+389 2 3281 020 info@memo.mk

Јавна расправа за предлог текстот на “Правилата за работа на организираниот пазар на електрична енергија”

Јавна расправа за предлог текстот на “Правилата за работа на организираниот пазар на електрична енергија”

МЕМО ДООЕЛ Скопје, во својство на Оператор на организираниот пазар на електрична енергија организира јавна расправа за предлог текстот на “Правилата за работа на организираниот пазар на електрична енергија”, на 21ви Февруари во 10.00 часот, во просториите на Стопанска...

Pin It on Pinterest