+389 2 3149 023 info@memo.mk

Учество на организираниот пазар на електрична енергија – пазар ден однапред

07.04.2023 | Известувања

Во продолжение може да ги симнете Правилата за работа на организираниот пазар на електрична енергија кои се одобрени од Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги.

Дополнително на располагање ви стојат Договор за учество на организираниот пазар, Образецот на барањето за учество на организираниот пазар, како и ценовникот за учество на организираниот пазар на електрична енергија.

1_Општи правила за работа на организираниот пазар на електрична енергија_MK

2_Оперативни правила_MK

3_Правила за клиринг и финансиско порамнување_MK

4_Кодекс на однесување_MK

MEMO – Барање за регистрација на организираниот пазар на електрична енергија_МК

Договор за учество на организиран пазар – Директен учесник

Ценовник за учество на организираниот пазар на електрична енергија

ИЗВЕСТУВАЊА

Pin It on Pinterest

Share This